Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Dalí diseñó una falla?

Lorenzo Fandos plantarà en Santa Cruz de Tenerife

No és que se’n vaja a les Illes Afortunades a plantar falles, sinó que la Falla Santa Cruz de Tenerife-Àngel de l’Alcàsser ha contractat Lorenzo Fandos per tal que construïsca els dos monuments de la comissió per a 2010. El gran té com a lema Jocs… infantils?, participarà en secció 6ª B i serà una crítica a la festa fallera, a Junta Central Fallera i als fallers, utilitzant jocs infantils tradicionals. Quan la falla menuda, es dirà Benvinguts a l’Òpera i intentarà apropar eixe món musical als xiquets. Per cert que el president de la comissió és Rafael Pascual Guillén, la fallera major María José Pascual Guillén, i el president infantil és Óscar de Saa Pascual.