¿Has leído "La plantà"?

Musical exaltació de la fallera major de Torrent

Exaltació de la fallera mayor de Torrent 2010 (2)La nit del 28 de novembre va ser la de la Exaltació de la Fallera Major de Torrent, Cristina García Anchel. L’espectacle Simfonia en Fa Major va omplir de música i  color l’Auditori de Torrent, el lloc on va desenrotllar-se l’acte. També va sonar en l’esdeveniment el acabat d’estrenat pasdoble Fallera Major de Torrent.

Exaltació de la fallera mayor de Torrent 2010 (1)En efecte, va ser una exaltació molt musical, ja que a més del pasdoble esmentat, van sonar diverses canços i músiques seleccionades per la fallera major de Torrent i la seua cort d’honor.  Altre toc del mateix tema va ser que una parella de ballarins va donar l’entrada a Cristina García. La mantenidora, Xelo Moreno, directora del Club de Gerents, també va posar el seu gra d’arena en eixe sentit en portar per sorpresa un tenor que va cantar a la Mare de Déu dels Desemparats. Més tard, l’alcaldessa de Torrent, María José Catalá, va donar un discurs en el qual va dir que les 27 comissions de la localitat són com un músic, que interpreten la seua festa al casal, però que junts fan la partitura les de Falles de Torrent.

Exaltació de la fallera mayor de Torrent 2010 (3)