Fallas para falleros y no falleros según Candreu

‘Pensat i fet’ mor altra vegada

pensatifetcdSegons informa Fernando Morales en el blog Món Faller, en les Falles de 2009 faltarà una revista fallera: el Pensat i Fet. Sembla que la seua editorial ha decidit no publicar-la enguany per haver perdut lectors i per la omnipresent crisi econòmica, desapareixent una vegada més en la seua història i deixant a les hemeroteques bons articles d’opinió i discos de música fallera com el de la imatge de l’esquerra.  La resta de publicacions anuals falleres de moment sobreviuen, algunes amb increments de preu, i al llarg dels pròxims dies es presentaran.

Recordem i ampliem les dates de presentació de les revistes falleres: Revista d’Estudis Fallers, el dia 23 de febrer a les 20.00 hores al casal de Na Jordana; Cendra, el 25 de febrer a les 20.00 hores al Centre Cultural de la Petxina; El Turista Fallero, el divendres 27 de febrer;  Extra Fallas de Actualidad Fallera, el mateix dia a les 19.00 hores al casal de la Falla Plaça del Pilar; i per últim LletraFaller, a principis de març en una data sense concretar encara.