‘Pensat i fet’ mor altra vegada

Segons informa Fernando Morales en el blog Món Faller, en les Falles de 2009 faltarà una revista fallera: el Pensat i Fet. Sembla que la seua editorial ha decidit no publicar-la enguany per haver perdut lectors i per la omnipresent crisi econòmica, desapareixent una vegada més en la seua història i deixant a les hemeroteques bons articles d’opinió i discos de música fallera com el de la imatge de l’esquerra.  La resta de publicacions anuals falleres de moment sobreviuen, algunes amb increments de preu, i al llarg dels pròxims dies es presentaran.

Recordem i ampliem les dates de presentació de les revistes falleres: Revista d’Estudis Fallers, el dia 23 de febrer a les 20.00 hores al casal de Na Jordana; Cendra, el 25 de febrer a les 20.00 hores al Centre Cultural de la Petxina; El Turista Fallero, el divendres 27 de febrer;  Extra Fallas de Actualidad Fallera, el mateix dia a les 19.00 hores al casal de la Falla Plaça del Pilar; i per últim LletraFaller, a principis de març en una data sense concretar encara.

3 ideas sobre “‘Pensat i fet’ mor altra vegada”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar