‘Pensat i fet’ mor altra vegada 3


Segons informa Fernando Morales en el blog Món Faller, en les Falles de 2009 faltarà una revista fallera: el Pensat i Fet. Sembla que la seua editorial ha decidit no publicar-la enguany per haver perdut lectors i per la omnipresent crisi econòmica, desapareixent una vegada més en la seua història i deixant a les hemeroteques bons articles d’opinió i discos de música fallera com el de la imatge de l’esquerra.  La resta de publicacions anuals falleres de moment sobreviuen, algunes amb increments de preu, i al llarg dels pròxims dies es presentaran.

Recordem i ampliem les dates de presentació de les revistes falleres: Revista d’Estudis Fallers, el dia 23 de febrer a les 20.00 hores al casal de Na Jordana; Cendra, el 25 de febrer a les 20.00 hores al Centre Cultural de la Petxina; El Turista Fallero, el divendres 27 de febrer;  Extra Fallas de Actualidad Fallera, el mateix dia a les 19.00 hores al casal de la Falla Plaça del Pilar; i per últim LletraFaller, a principis de març en una data sense concretar encara.


3 ideas sobre “‘Pensat i fet’ mor altra vegada

 • malaltdefalles

  M’acabes de donar la pitjor notícia que podria llegir…

  ‘Pensat i Fet’ és una referència de les publicacions falleres. Per a mi és la millor revista de Falles, per davant del totpoderós “Turista”, que s’està pujant a la figuereta amb un preu exagerat.

  És la primera revista fallera de la història i una de les poques que es publiquen íntegrament en VALENCIÀ.

  Espere que només siga una absència temporal d’un any i que en 2010 torne als quioscs.

 • poetadelfoc

  Subscric les paraules de malaltdefalles, és una vertadera llàstima que l´única revista fallera editada en valencià desaparega.
  Això dóna una idea del nostre caràcter de meninfotisme per la nostra llengua, deixant a banda altres qüestions, feia falta…

  Com han dit desitge que siga una absència momentània i temporal.

 • malaltdefalles

  poeta, no és l’única revista fallera editada en valencià.

  També la revista “Marxa Popular Fallera” es publica íntegrament en valencià.

  LletraFaller també, encara que siga un valencià prou “sui géneris”…

Los comentarios están cerrados.