¿Has leído "La plantà"?

La Mostreta del Botànic commemora l’Exposició Regional

L’Agrupació de Falles del Botànic vol recordar aquella Exposició Regional que va tindre lloc a València ja fa cent anys, en 1909, amb una sèrie d’exposicions que amb el títol Mostreta de Falles del Botànic tindran lloc de 3 al 7 de març al Complex Esportiu de La Petxina.  Eixos dies hi haurà actes paral·lels com danses valencianes i una xerrada sobre aquell esdeveniment històric que complix el centenari, a banda de la recepció de ninots al carrer.

Este és el programa de la Mostreta:

DIA 3/03/09

  • 20.00 h. Calvalcada del Botànic.
  • 21.00 h. Recepció dels ninots al carrer.
  • 21.30 h. Mostra de Ball pel grup de danses de l’Agrupació. Inauguració de la Mostreta per la fallera major de València. Vi d’Honor.

DIA 5/03/09

  • 20.00 h. Taula redona amb el tema “Cent anys de l’Exposició Regional de 1909”, amb Francisco Pérez Puche i Juli Amadeu Àrias com a ponents, i Julio Fontán com a moderador.

Fins al dia 7 estaran obertes les exposicions dels ninots al carrer, la dedicada a l’Exposició Regional Valenciana de 1909, la de les fotografies de les falleres majors de les falles agrupades i la d’esbossos dels monuments que plantaran en les pròximes Falles.

4 ideas sobre “La Mostreta del Botànic commemora l’Exposició Regional”

Los comentarios están cerrados.