La Mostreta del Botànic commemora l’Exposició Regional

L’Agrupació de Falles del Botànic vol recordar aquella Exposició Regional que va tindre lloc a València ja fa cent anys, en 1909, amb una sèrie d’exposicions que amb el títol Mostreta de Falles del Botànic tindran lloc de 3 al 7 de març al Complex Esportiu de La Petxina.  Eixos dies hi haurà actes paral·lels com danses valencianes i una xerrada sobre aquell esdeveniment històric que complix el centenari, a banda de la recepció de ninots al carrer.

Este és el programa de la Mostreta:

DIA 3/03/09

  • 20.00 h. Calvalcada del Botànic.
  • 21.00 h. Recepció dels ninots al carrer.
  • 21.30 h. Mostra de Ball pel grup de danses de l’Agrupació. Inauguració de la Mostreta per la fallera major de València. Vi d’Honor.

DIA 5/03/09

  • 20.00 h. Taula redona amb el tema “Cent anys de l’Exposició Regional de 1909”, amb Francisco Pérez Puche i Juli Amadeu Àrias com a ponents, i Julio Fontán com a moderador.

Fins al dia 7 estaran obertes les exposicions dels ninots al carrer, la dedicada a l’Exposició Regional Valenciana de 1909, la de les fotografies de les falleres majors de les falles agrupades i la d’esbossos dels monuments que plantaran en les pròximes Falles.

4 ideas sobre “La Mostreta del Botànic commemora l’Exposició Regional”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar