Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La mascletà?

Algirós presenta projectes divendres

La Universitat Politècnica, un lloc on molts han sofrit difícils exàmens de física i altres han aprés han jugar al truc botant-se classes, serà de nou el lloc on les comissions del Sector Algirós presentaran els seus esbossos per a 2010. El pròxim 15 de gener a les vuit de la vesprada, al hall del paranimf es presentaran els projectes de Barri Sant Josep, García Morato-Yecla, Rep. Argentina-Dr. Pallarés Iranzo, L’Alguer-Enginyer Rafael Janini, Yecla-Cardenal Benlloch, Dr. Manuel Candela-Beatriu Tortosa, Josep M. Haro-Poeta Mas i Ros, Lleons-Poeta Mas i Ros, Blasco Ibáñez-Mestre Ripoll, Plaça d’Honduras, Explorador Andrés-Jalance, Cedro-Explorador Andrés, Séneca-Poeta Mas i Ros, Avda. Tarongers-Politècnic i Rubén Darío-Fray Luis Colomer.