Indumentària valenciana a Fira de València

Desfile de Indumentaria ValencianaEl 5 de desembre, la indumentària valenciana va ser la protagonista d’una desfilada a la Fira de València, on tenia lloc el Saló de l’Artesania. Amb la col·laboració del Col·legi de l’Art Major de la Seda i del Gremi Artesà de Sastres i Modistes. Els models exposats de diferents firmes, entre els quals hi havia tant de l’estil del segle XVIII com del XIX, intentaven equil·librar la innovació i la tradició.

En la passarel·la van participar les firmes El Guiñol_María Antonia Genovés, Flor_Carmen Bueso, L’Agulla d’Or_Ignacio Cañas, Amparo Fabra, Les Barraques_Carmen Asíns, Carmen Carles, Eugenia Puertes – José Eduardo Puertes, Álvaro Moliner i Amparo Gómez Benlloch. En els seus vestits van mostrar com és possible innovar sense trencar les regles bàsiques de la indumentaria valenciana dels segles XIX i XVIII, i com busquen estampats amb més continguts.

La indumentaria valenciana a la pasarela