¿Has leído "Ortifus y las fallas"?

Setmana cultural de Sant Roc (Torrent)

Escut Falla Sant Roc (Torrent)La Falla Sant Roc de Torrent celebrarà la seua segona setmana cultural entre els dies 14 al 20 de desembre, en la qual hi haurà actes culturals i conferències relatives a les falles, amb l’objectiu de apropar i potenciar la cultura de les falles. També inclourà la presentació oficial dels monuments que plantaran en 2010.

El mateix dia de la inauguració (14 de desembre)l assistiran la corporació municipal de Torrent, JLF al costat de les FMT i representants de les 27 comissions de la nostra ciutat. Aquest mateix dia Salvador Ciscar parlarà sobre la història de la Pirotècnia a Torrent i podrem admirar una exposició d’il lustracions d’Armando Serra que estaran exposades durant tota la setmana.

Al dia següent (15 de desembre) a partir de les 22,30 h podrem conéixer la forma de treballar d’altres poblacions i juntes locals d’altres localitats com la JLF d’Alzira, FF Gandia i JF Sagunt, en una xerrada moderada per Alejandro García.

Dimecres 16 a partir de les 22.30 h, la Falla Na Jordana que parlarà del seu 125 aniversari, explicarà la seua forma de treballar, i com ha arribat a ser una falla tan important en la ciutat de València .

Dijous 17 tindrem una gran exposició de publicacions de llibrets de les 27 comissions de Torrent i les publicacions de mitjans de comunicació locals.

Divendres 18 a les 22h serà la presentació oficial dels monuments que es plantaran en la comissió realitzats per Pepe Gimenez el monument més gra, i el monument infantil per Salvador Fenoll.

Dissabte 19 els més menuts gaudiran d’un contacontes a la plaça de Sant Roc a partir de les 12.00h, i a la nit hi haurà sopar d’entrepà i degustació de postres.

Diumenge 20 es clourà la setmana amb una pel·lícula projectada a la sala d’actes de l’ajuntament de Torrent.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar