Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Exaltacions a G. Barroso i Lleons

Falleres majors 2010 de General Barroso-L. Pascual AbadDues exaltacions per al pròxim cap de setmana. Dissabte 12 de desembre a les quatre de la vesprada, tindrà lloc l’exaltació de les falleres majors de General Barroso-Litògraf Pascual y Abad, Aurora Cabanes Navarro i la infantil Aitana López Moreno. Serà a la Sala Canal de Pinedo, i a ella no faltaran els seus presidents respectius, José Valle García i el xiquet Carles Coy Aleixandre. Al dia següent, però a la Sala Forsañ i a les 17.30 hores, la Falla Els Lleons-Poeta Mas i Ros exaltarà la seua fallera major infantil per a 2010, María Payá García. L’acte estarà amenitzat per l’espectacle que porta per títol Cuéntame i que estarà representat pels infantils de la comissió.