Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Coneixerem (oficialment) la cara del ‘Turista Fallero’ el dia 16

Enguany la presentació de la portada de El Turista Fallero serà més mediàtica que mai, ja que per primera volta es televisarà en directe. Dimecres 16 de desembre, a les 21.30 hores, en el programa Tot és festa emés per Levante TV i presentat per Jaume Bronchud, Javi Tejero descobrirà oficialment la il·lustració que figurarà en la coberta de la revista amb ajuda del seu autor, Carlos Corredera. Este jove artista és dissenyador de falles, cartells i il·lustracions, a més col·laborador en diversos monuments per a València i Alacant de Vicente Martínez Aparici. El seu dibuix representa a un faller ninot que somriu de felicitat quan és cremat. Recordeu que el pròxim número de El Turista Fallero es pot reservar ja, com va informar-se en esta web en el seu moment.