¿Has leído "Del Pregón a la Crida"?

Les corts d’honor de Torrent se’n van a sopar

jlftorrentSopar, soparan tots els dies, però no com el pròxim 3 de juliol. Eixe dia a les 21.30 hores celebraran el II Sopar Anual de les Corts d’Honor i Falleres Majors de Torrent al restaurant El Pino (El Vedat de Torrent), i com cada any, a banda d’un bon menjar i bones estones amb la gent, esperen recollir fons per a “Los Hogares San Martín de Porres”, una organització benèfica que dóna sostre a persones sense llar.

Les persones interessades en anar al sopar poden adquirir-ne un ticket pel preu de 40 €, quantitat que servirà tant per a pagar el servici com per a recaptar un fons per a la causa benèfica. També anirà a esta el benefici d’una rifa que se sortejarà eixa nit. Si no vols o no pots assistir a l’event però t’agradaria col·laborar amb la causa, pots ingressar diners al compte corrent de la Fundación San Martín de Porres, el qual té el número 2100 2967 87 0200020397 (La Caixa).

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar