Diversió i glamour en la festa de la FIMI

Molt bé s’ho van passar els convidats de la Fira Internacional de la Moda Infantil i Juvenil (FIMI) en la festa que els va organitzar la Falla Almirall Cadarso la nit del 19 de juny. Un bon sopar valencià, la música de banda, l’ambient hippy, l’animada revetla i l’original concurs de xancletes de platja van agradar als més de 360 assistents, entre els quals hi havia personalitats de la societat, de la política i de l’economia valenciana.

La presidenta de la falla, Laura Cano, acompanyada per les falleres majors, Irene Losada i Paloma Lozoya, van rebre als visitants amb un cóctel i el pasdoble “Valencia” de fons. L’ambient va ser distés i animat amb curiositats com el concurs de xancletes, el qual va desenrotllar-se en una platja artificial de 60 metres quadrats feta amb arena, roques, aigua i torxes. La rifa d’una motocicleta de 125 cavalls i el ball van allargar la reunió fins les tres de la matinada.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar