Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Diversió i glamour en la festa de la FIMI

fimi11Molt bé s’ho van passar els convidats de la Fira Internacional de la Moda Infantil i Juvenil (FIMI) en la festa que els va organitzar la Falla Almirall Cadarso la nit del 19 de juny. Un bon sopar valencià, la música de banda, l’ambient hippy, l’animada revetla i l’original concurs de xancletes de platja van agradar als més de 360 assistents, entre els quals hi havia personalitats de la societat, de la política i de l’economia valenciana.

fimi09La presidenta de la falla, Laura Cano, acompanyada per les falleres majors, Irene Losada i Paloma Lozoya, van rebre als visitants amb un cóctel i el pasdoble “Valencia” de fons. L’ambient va ser distés i animat amb curiositats com el concurs de xancletes, el qual va desenrotllar-se en una platja artificial de 60 metres quadrats feta amb arena, roques, aigua i torxes. La rifa d’una motocicleta de 125 cavalls i el ball van allargar la reunió fins les tres de la matinada.

fimi14