Cronista va presentar el seu projecte amb Cáritas

image002Passat divendres va presentar-se la col·laboració en el present exercici faller de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, de Torrent, amb l’entitat benèfica Cáritas. Amb este nou projecte solidari, la comissió vol donar una ajuda a esta ONG que últimament ha vist que els seus recursos per a atendre als més necessitats econòmicament no eren suficients.

Així doncs, l’actual projecte solidari de la Falla Cronista s’ha dirigit cap a una gran associació per  primera vegada. Els objectius de Cáritas són ajudar a les persones amb menys recursos econòmics i amb problemes d’integració mitjançant l’entrega de roba i aliments, pagaments urgents de rebuts d’hipoteques o subministraments de la llar, recollida de medicaments, etc.

En la seua col·laboració, els fallers realitzaran unes activitats fitxes (durant tot l’exercici) i altres extraordinàries. Entre les primeres hi haurà recollida d’aliments, de roba i electrodomèstics usats, i col·laboració en el contenidor que Cáritas envia a Lima (Perú). Quant a les activitats extraordinàries, hi haurà participacions puntuals amb el centre d’immigrants, un partit de futbol solidari, la tómbola solidària Mª Ángeles Castells López i un concert benèfic, entre d’altres.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar