Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La falla de La Margot?

Cronista va presentar el seu projecte amb Cáritas

image002Passat divendres va presentar-se la col·laboració en el present exercici faller de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, de Torrent, amb l’entitat benèfica Cáritas. Amb este nou projecte solidari, la comissió vol donar una ajuda a esta ONG que últimament ha vist que els seus recursos per a atendre als més necessitats econòmicament no eren suficients.

Així doncs, l’actual projecte solidari de la Falla Cronista s’ha dirigit cap a una gran associació per  primera vegada. Els objectius de Cáritas són ajudar a les persones amb menys recursos econòmics i amb problemes d’integració mitjançant l’entrega de roba i aliments, pagaments urgents de rebuts d’hipoteques o subministraments de la llar, recollida de medicaments, etc.

En la seua col·laboració, els fallers realitzaran unes activitats fitxes (durant tot l’exercici) i altres extraordinàries. Entre les primeres hi haurà recollida d’aliments, de roba i electrodomèstics usats, i col·laboració en el contenidor que Cáritas envia a Lima (Perú). Quant a les activitats extraordinàries, hi haurà participacions puntuals amb el centre d’immigrants, un partit de futbol solidari, la tómbola solidària Mª Ángeles Castells López i un concert benèfic, entre d’altres.