Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El pavo del ayuntamiento?

Azcárraga de processó i parxís

parchis

La Falla Azcárraga-Ferran el Catòlic té devoció pel parxís, però no tant com per a dedicar-li una processó: son dues coses diferents. La processó va estar dedicada la Mare de Déu de l’Horta, i en ella van participar les falleres majors de la comissió, Julia Barba i Lucía Alepuz, i el president de la mateixa, Arturo Alepuz, a banda d’altres fallers. Allò del parxís venia pel fet que les falleres d’Azcárraga Carme Ramón i Mercedes Ramón van proclamar-se guanyadores en el campionat del Sector Botànic-La Petxina, cosa per la qual van posar-se molt contentes com es veu en la foto. L’última novetat d’esta comissió es que recentment va elegir com a president infantil Alejandro López Carbonell. Una falla amb moviment, i això que ara abellix poc moure’s per la calor que fa.