Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La despertà?

Manuel Candela, contra el càncer de pulmó

aeacap logo grandeDemostrant que els fallers no estan només per a tirar petards i plantar falles, la Falla Doctor Manuel Candela–Beatriz Tortosa de València ha donat un altre exemple de solidaritat col·laborant amb l’Associació Espanyola d’Afectats de Càncer de Pulmó. Esta entitat la va crear recentment una fallera d’eixa comissió, la qual va morir enguany per la malaltia esmentada.

L’Associació Espanyola d’Afectats de Càncer de Pulmó té com a missió ajudar tant als malalts com als seus familiars, donant suport psicològic i humà, donant consells de prevenció i assessorament. Es pot col·laborar per poc diners a l’any demanant-ho en persona (plaça de l’Ajuntament, 12 – 8é, València), per telèfon als números 902.001.803 i 96.070.86.10, en la web www.aeacap.org, i fins i tot en la xarxa social Facebook.