Manuel Candela, contra el càncer de pulmó

Demostrant que els fallers no estan només per a tirar petards i plantar falles, la Falla Doctor Manuel Candela–Beatriz Tortosa de València ha donat un altre exemple de solidaritat col·laborant amb l’Associació Espanyola d’Afectats de Càncer de Pulmó. Esta entitat la va crear recentment una fallera d’eixa comissió, la qual va morir enguany per la malaltia esmentada.

L’Associació Espanyola d’Afectats de Càncer de Pulmó té com a missió ajudar tant als malalts com als seus familiars, donant suport psicològic i humà, donant consells de prevenció i assessorament. Es pot col·laborar per poc diners a l’any demanant-ho en persona (plaça de l’Ajuntament, 12 – 8é, València), per telèfon als números 902.001.803 i 96.070.86.10, en la web www.aeacap.org, i fins i tot en la xarxa social Facebook.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar