¿Has leído "Fallas pidiendo trenes"?

Un concurs de… ¿xancletes de platja?

chanclasEn efecte, ho has llegit bé: ara que ha arribat el temps d’ensenyar els dits dels peus, la Falla Almirant Cadarso-Comte d’Altea ha volgut plantejar esta curiosa iniciativa que ha titulat St. John’s Flip-Flop Stravaganza Contest. El concurs serà un dels atractius de la revetla de Sant Joan que celebraran el dia 19 de juny, però n’hi ha molts i no menys sorprenents.

La revetla, que realitat és la festa inaugural de FIMI (Fira Internacional de la Moda Infantil i Juvenil de València),  tindrà música en directe fins a les dues de la matinada, i per a l’ocasió es muntarà una autèntica platja al carrer amb arena, aigua, roques i torxes. Per començar hi haurà un sopar, després del qual es donarà el premi a la xancleta de platja més original, per acabar amb el ball. En definitiva, una nit per a no perdre’s. ¡Si vas, no oblides la tovalla!