Un concurs de… ¿xancletes de platja?

chanclasEn efecte, ho has llegit bé: ara que ha arribat el temps d’ensenyar els dits dels peus, la Falla Almirant Cadarso-Comte d’Altea ha volgut plantejar esta curiosa iniciativa que ha titulat St. John’s Flip-Flop Stravaganza Contest. El concurs serà un dels atractius de la revetla de Sant Joan que celebraran el dia 19 de juny, però n’hi ha molts i no menys sorprenents.

La revetla, que realitat és la festa inaugural de FIMI (Fira Internacional de la Moda Infantil i Juvenil de València),  tindrà música en directe fins a les dues de la matinada, i per a l’ocasió es muntarà una autèntica platja al carrer amb arena, aigua, roques i torxes. Per començar hi haurà un sopar, després del qual es donarà el premi a la xancleta de platja més original, per acabar amb el ball. En definitiva, una nit per a no perdre’s. ¡Si vas, no oblides la tovalla!

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar