Un concurs de… ¿xancletes de platja?

En efecte, ho has llegit bé: ara que ha arribat el temps d’ensenyar els dits dels peus, la Falla Almirant Cadarso-Comte d’Altea ha volgut plantejar esta curiosa iniciativa que ha titulat St. John’s Flip-Flop Stravaganza Contest. El concurs serà un dels atractius de la revetla de Sant Joan que celebraran el dia 19 de juny, però n’hi ha molts i no menys sorprenents.

La revetla, que realitat és la festa inaugural de FIMI (Fira Internacional de la Moda Infantil i Juvenil de València),  tindrà música en directe fins a les dues de la matinada, i per a l’ocasió es muntarà una autèntica platja al carrer amb arena, aigua, roques i torxes. Per començar hi haurà un sopar, després del qual es donarà el premi a la xancleta de platja més original, per acabar amb el ball. En definitiva, una nit per a no perdre’s. ¡Si vas, no oblides la tovalla!

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar