L’AFE renova la directiva

escut afeL’Associació de Falles d’Especial (AFE) té nou president. Es tracta de José Ortiz, de la Falla Arxiduc Carles-Xiva, el qual substituïx Lluís Bertomeu després de dos anys en el càrrec. El secretari continua sent Rafael Rodríguez, de la Falla Malva-rosa, i la resta de directius d’enguany seran Sergio Abellán, Enrique Candela, Manuel Prieto i Carlos Solans. Per altra banda, l’AFE recorda que qualsevol comissió de la secció especial pot inscriure’s, i anuncia la nova modalitat de soci anomenada “falla agermanada de l’AFE”, en la qual pot incloure’s qualsevol falla que vulga col·laborar amb l’associació.

Per altra banda, l’AFE expressa públicament la seua gratitud a les organitzacions que tracten per igual a totes les comissions de la categoria reina, en concret a la Ciutat de les Arts i les Ciències, RTVV, Agència Valenciana de Turisme, Turismo Valencia Convention Bureau i Diputació de València.

Parlant de la secció especial, la Falla Exposició retrà un homenatge a Claudia Mas Galarza, component de la Cort d’Honor Infantil 2009 i fallera de la comissió. Serà el dimecres 10 de juny a l’hotel Westin de València. En el mateix acte es donarà a l’artista José Lafarga “l’últim palet de l’any”, el qual va ser decidit per votació dels mitjans de comunicació.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar