L’AFE renova la directiva

L’Associació de Falles d’Especial (AFE) té nou president. Es tracta de José Ortiz, de la Falla Arxiduc Carles-Xiva, el qual substituïx Lluís Bertomeu després de dos anys en el càrrec. El secretari continua sent Rafael Rodríguez, de la Falla Malva-rosa, i la resta de directius d’enguany seran Sergio Abellán, Enrique Candela, Manuel Prieto i Carlos Solans. Per altra banda, l’AFE recorda que qualsevol comissió de la secció especial pot inscriure’s, i anuncia la nova modalitat de soci anomenada “falla agermanada de l’AFE”, en la qual pot incloure’s qualsevol falla que vulga col·laborar amb l’associació.

Per altra banda, l’AFE expressa públicament la seua gratitud a les organitzacions que tracten per igual a totes les comissions de la categoria reina, en concret a la Ciutat de les Arts i les Ciències, RTVV, Agència Valenciana de Turisme, Turismo Valencia Convention Bureau i Diputació de València.

Parlant de la secció especial, la Falla Exposició retrà un homenatge a Claudia Mas Galarza, component de la Cort d’Honor Infantil 2009 i fallera de la comissió. Serà el dimecres 10 de juny a l’hotel Westin de València. En el mateix acte es donarà a l’artista José Lafarga “l’últim palet de l’any”, el qual va ser decidit per votació dels mitjans de comunicació.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar