Solidaritat fallera per tot arreu

Així és. Per un costat, la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà de València va participar en el Dia Nacional del Donant d’Òrgans (3 de juny) fent campanya amb una taula  (foto), en la qual van apuntar-se 31 donants i nombrós públic va recollir els impressos per a ser-ho. Per altra banda, la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve de Torrent dedicarà el seu projecte solidari de l’exercici 2009/2010 a l’entitat Cáritas, la qual ajuda a les persones amb pocs recursos econòmics, inclosos els xiquets i els immigrants. Eixa associació actua en diversos llocs de la localitat torrentina.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar