Exposició aposta per Fede Ferrer i Blanch

¡La cosa no para! Les falles acaben de cremar-se, i els actes fallers de 2010 ja han començat. Fede Ferrer i Joan Blanch van presentar-se anit als mitjans de comunicació com els artistes de la Falla Exposició per a 2010. Ferrer és l’autor del ninot indultat de 2009 i va agrair a la comissió l’oportunitat que li donava per plantar en la màxima categoria per primera vegada, mentre que Blanch fa l’infantil en eixa demarcació des de 2003 amb bastant èxit de premis (per exemple, el primer presi de la secció especial infantil en 2008, i primer d’enginy i gràcia en 2003 i 2004). La nit va acabar a una votació on els representants dels mitjans van triar el guanyador de l’últim palet de l’any, el qual va ser seleccionat d’una sèrie de propostes de persones i entitats que podien ser els protagonistes de les Falles 2009. El palet va anar a José Lafarga, per l’expectació que va causar el monument que va plantar a El Pilar.

La Falla Exposició vol que els artistes estiguen en contacte tot l’any amb els aficionats de la festa, i per a tal efecte han obert l’adreça de correu blanchyferrer@fallaexposicion.com, on els artistes poden rebre preguntes dels internautes. També està previst que per febrer participen en un xat.

Per altra banda, hi ha més comissions de la secció que han informat també sobre els seus artistes, com La Mercé i Almirall Cadarso. La primera tindrà a José Ramón Espuig per a la falla gran, i per tercer any consecutiu a Raúl García Pertusa per a la infantil. Per la seua banda, la segona comtarà de nou amb Manuel Algarra en el cas de la gran, i amb Francisco Jiménez, guanyador del primer premi de la secció primera en 2009, per a la infantil. Esta última comissió ha canviat de president, sent l’actual Laura Cano i Zamorano.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar