…I el ninot indultat gran és de Quart-Palomar

[singlepic id=450 w=320 h=240 float=left]En efecte, una altra fallereta per al Museu Faller: el grup presentat per la Falla Quart-Palomar ha aconseguit l’indult del foc amb quasi 13.600 vots. Esta figura, obra de l’artista Fede Ferrer, és la primera de la comissió que anirà a l’esmentat museu. El seu títol es Benvolgudes mascotes,  i representa una xiqueta que s’està vestint de fallera i que juga amb el seu gos. La falla a la qual pertany el grup participa en secció primera A. En segon lloc de la classificació per a l’indult ha quedat la figura de la Plaça del Pilar amb poc més de 7.000 vots, i després la de Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal amb uns 5.600.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar