¿Has leído "La despertà"?

Regne de València aconseguix el ninot indultat infantil

[singlepic id=449 w=320 h=240 float=left]El ninot infantil de la Falla Regne de València-Duc de Calàbria és l’indultat infantil d’enguany. L’escultura va ser realitzada per l’artista faller Pedro M. Rodríguez, i té com a títol Solidaritat. Han sigut més de 9.400 vots els que li han donat l’entrada al Museu Faller. En segon lloc ha quedat l’escena valenciana de Na Jordana, amb uns 6.700 vots, i en tercer lloc els Reis Catòlics de la Falla Exposició amb poc més de 6.000 paperetes al seu favor.

Parlant de tot un poc, el premi a la millor il·luminació se l’han emportat els de sempre, la Falla Sueca-Literat Azorín. Darrere d’ella ha quedat Cuba-Puerto Rico i en tercer lloc Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. També han rebut premi Cuba-Literat Azorín (quart) i Carrera Malilla-Enginyer J. Benlloch (quint).  En la categoria B el pòdium ha quedat així: primer, Cadis-Els Centelles; segon, Alqueries de Bellver-Garbí; i tercer, Císcar-Borriana.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar