Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Del Pregón a la Crida?

Regne de València aconseguix el ninot indultat infantil

[singlepic id=449 w=320 h=240 float=left]El ninot infantil de la Falla Regne de València-Duc de Calàbria és l’indultat infantil d’enguany. L’escultura va ser realitzada per l’artista faller Pedro M. Rodríguez, i té com a títol Solidaritat. Han sigut més de 9.400 vots els que li han donat l’entrada al Museu Faller. En segon lloc ha quedat l’escena valenciana de Na Jordana, amb uns 6.700 vots, i en tercer lloc els Reis Catòlics de la Falla Exposició amb poc més de 6.000 paperetes al seu favor.

Parlant de tot un poc, el premi a la millor il·luminació se l’han emportat els de sempre, la Falla Sueca-Literat Azorín. Darrere d’ella ha quedat Cuba-Puerto Rico i en tercer lloc Duc de Gaeta-Pobla de Farnals. També han rebut premi Cuba-Literat Azorín (quart) i Carrera Malilla-Enginyer J. Benlloch (quint).  En la categoria B el pòdium ha quedat així: primer, Cadis-Els Centelles; segon, Alqueries de Bellver-Garbí; i tercer, Císcar-Borriana.