¿Has leído "Ortifus y las fallas"?

Xavi Castillo va fer riure a La Berni

L’actor Xavi Castillo va actuar el passat 23 de gener al Café Teatre La Berni amb un monòleg, amb el qual va fer riure al públic amb temes que anaven des de l’Església Catòlica fins a “Forrest Camps” i “La regata de Rita”. Unes 170 persones van assistir a esta actuació dins del casal de la Falla Marqués de Montortal-Berni y Catalá.

El monòleg, íntegrament en idioma valencià,  va incloure diversos personatges que anava interpretant Xavi Castillo vestint-se amb el complement adequat. L’actuació va començar amb els Moros i Cristians d’Alcoi i va acabar en esta localitat també, incidint enmig en temes locals de València i, com s’ha comentat adés, en assumptes religiosos. En definitiva, l’actor va fer passar una nit molt divertida als assistents aquella nit, segons comentan en la pròpia comissió.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar