Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La Ofrenda de Flores?

Xavi Castillo va fer riure a La Berni

img 2478 1L’actor Xavi Castillo va actuar el passat 23 de gener al Café Teatre La Berni amb un monòleg, amb el qual va fer riure al públic amb temes que anaven des de l’Església Catòlica fins a “Forrest Camps” i “La regata de Rita”. Unes 170 persones van assistir a esta actuació dins del casal de la Falla Marqués de Montortal-Berni y Catalá.

El monòleg, íntegrament en idioma valencià,  va incloure diversos personatges que anava interpretant Xavi Castillo vestint-se amb el complement adequat. L’actuació va començar amb els Moros i Cristians d’Alcoi i va acabar en esta localitat també, incidint enmig en temes locals de València i, com s’ha comentat adés, en assumptes religiosos. En definitiva, l’actor va fer passar una nit molt divertida als assistents aquella nit, segons comentan en la pròpia comissió.