¿Has leído "La falla (el monumento)"?

Programa oficial de festejos de Torrent

jlftorrentLa Junta Local Fallera de Torrent ha publicat el seu programa oficial de festejos per a 2009. Primer que res, trobem l’Exposició del Ninot, que comença el dia 10 de febrer, i com sempre, s’acaba amb la cremà de la falla que haja aconseguit el primer premi de la secció especial. La relació d’actes és més o menys l’habitual dels últims anys.

DEL DIA 10 DE FEBRER AL 8 DE MARÇ 

A les 20.30 hores, a la sala polivalent del Mercat Central, inauguració de la XXXIV Exposició del Ninot i la XXXVI Exposició del Ninot Infantil, per part de les Falleres Majors de Torrent i de les autoritats, acompanyades per les comissions falleres de la ciutat i la Junta Local Fallera.

DIA 13 DE FEBRER

A les 21.30 hores, al restaurant El Pino de la nostra ciutat, sopar i ball en honor de la Fallera Major de Torrent, la senyoreta Sandra Fas i Mompo i la seua Cort d’honor, amb l’assistència d’autoritats, la Junta Local Fallera, les comissions falleres i entitats.

DIA 21 DE FEBRER

A les 14.30 hores, al restaurant El Pino de la nostra ciutat, dinar en honor de la Fallera Major infantil de Torrent, la xiqueta Carla Cuñat i Triguero i la seua Cort d’honor, amb l’assistència de les Falleres Majors i dels presidents infantils de les comissions falleres. Tindrà lloc l’intercanvi de fotografies entre la Fallera Major infantil de Torrent i les Falleres Majors infantils de les comissions falleres, i acabarà amb un final de festa. 

DIA 27 DE FEBRER

A les 21.30 hores, al restaurant El Pino de la nostra ciutat, acte d’imposició de recompenses de la Torre d’Or amb Fulles de Llorer i Brillants, a tots els guardonats, per la Fallera Major de Torrent.

En este acte, tindrà lloc l’intercanvi de fotografies entre la Fallera Major de Torrent i les Falleres Majors de les distintes comissions falleres de la nostra ciutat.

DIA 28 DE FEBRER

A les 10,30 hores en el recinte de la Torre, esmorzar de germanor i atraccions per a els infantils.

A les 20.00 hores, des del balcó de l’Ajuntament de Torrent, es farà el tradicional acte de la crida, presidida per les Falleres Majors de Torrent i les Corts d’honor amb l’assistència d’autoritats, la Junta Local Fallera i les comissions falleres de la ciutat.

En acabar es fara al peu del granerer un omenatge al faller, y es lligira un manifest en honor seu.

DIA 1 DE MARÇ

A les 11.00 hores, cavalcada del ninot infantil, amb la participació de totes les comissions infantils de Torrent i presidida per la Fallera Major infantil de Torrent i la Cort d’honor, les autoritats i la Junta Local Fallera.

DIA 6 DE MARÇ

A les 20.30 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament de Torrent, acte d’imposició de les Recompenses de la Torre d’Or amb Fulles de Llorer i de les Recompenses Col·lectives, a tots el guardonats, per la Fallera Major de Torrent.

La comissió de la falla Sedavi escenificarà l’obra guanyadora en la modalitat d’obra curta.

DIA 7 DE MARÇ

A les 19.00 hores, cavalcada del ninot, amb la participació de totes les comissions falleres de Torrent i presidida per la Fallera Major de Torrent i la Cort d’honor, autoritats i Junta Local Fallera.

En acabar la cabalgata en el recinte de la Torre es fara una verbena amb Disk-Movil.

DIA 8 DE MARÇ

A les 11.00 hores, a la plaça de Sant Roc, XXXII Concurs Infantil del Cant de l’Estoreta, organitzat per la falla Sant Roc, presidit per la Fallera Major infantil de Torrent i la Fallera Major infantil de la falla organitzadora, amb la col·laboració de la Junta Local Fallera i la participació de les falles inscrites.

Clausura de la XXXIV Exposició del Ninot i de la XXXVI Exposició del Ninot Infantil per part de les Falleres Majors de Torrent, les autoritats, les comissions falleres i la Junta Local Fallera.

DIA 12 DE MARÇ

A les 22.00 hores, al casal de la falla Ramón y Cajal, entrega dels Premis del XXXIV Concurs de Jocs Florals i del XXV Concurs de Joc Florals Infantils, organitzat per la Falla Ramón y Cajal i presidit per les Falleres Majors de Torrent i les Corts d’honor i les Falleres Majors de la comissió organitzadora, i amb la col·laboració de la Junta Local Fallera i la participació de les falles inscrites.

DIA 13 DE MARÇ

A les 11.00 hores, crema del monument de l’escola infantil Pulgarcito.

A les 12.30 hores, crema del monument del col·legi Monte-Sión.

DIA 15 DE MARÇ

A les 13.15 hores, visita institucional a l’Ajuntament de Torrent per part de les Falleres Major, les Corts d’honor i la Junta Local Fallera amb l’assistència de la Policia municipal i nacional, Protecció Civil i la Brigada d’Obres.

A las 14 horas mini mascletà.

A les 20.00 hores, plantada del monument infantil de l’Ajuntament i les falles infantils de la ciutat.

A les 24.00 hores, plantada del monument major de l’Ajuntament i les falles majors de la ciutat.

DIA 16 DE MARÇ

A les 08.00 hores, el jurat qualificador del XXXII Concurs d’Ornament de Carrers, organitzat per la Falla Sant Roc i patrocinat per la Junta Local Fallera, visitarà els treballs de les comissions participants.

A les 09.00 hores, el jurat qualificador visitarà els monuments de les quatre seccions, majors i infantils.

A les 14.30 hores, mascletada, organitzada per l’Ajuntament de Torrent i la Junta Local Fallera.

A les 18.30 hores, trasllat solemne de la Mare de Déu dels Desemparats, de la Parròquia del Bon Consell fins a l’església de l’Assumpció, organitzat per la Falla Cotxera, amb la participació de totes les comissions falleres de Torrent i Junta Local Fallera.

A continuació, es farà l’entrega de premis al carrer Baviera.

DIA 17 DE MARÇ

A les 08.30 hores, despertada.

A les 14.30 hores, mascletada, organitzada per l’Ajuntament de Torrent i la Junta Local Fallera.

A les 18.30 hores, ofrena de flors a la nostra patrona, per les comissions falleres de la nostra ciutat, la Fallera Major infantil de Torrent i la Cort d’honor que tancaran la desfilada, acompanyades per la Junta Local fallera i les autoritats. L’ofrena estarà presidida per la Fallera Major de Torrent i la Cort d’honor amb la Regina de les festes de Sogorb.

DIA 18 DE MARÇ

A les 08.30 hores, despertada.

A les 12.00 hores, Operació Quilo per part de les Falleres Majors de Torrent, les Corts d’honor i la Junta Local Fallera.

A les 14.30 hores, mascletada, organitzada per l’Ajuntament de Torrent i la Junta Local Fallera.

A les 18.30 hores, ofrena de flors a la nostra patrona per part de les comissions falleres de la nostra ciutat, la Fallera Major de Torrent i la Cort d’honor tancaran la desfilada, acompanyades per la Junta Local Fallera i les autoritats.

L’ofrena estarà presidida per la Fallera Major infantil de Torrent i la Cort d’honor amb la Regina de les festes de Sogorb.

DIA 19 DE MARÇ

A les 08.30 hores, despertada per part de la Junta Local Fallera de Torrent a les Falleres Majors de Torrent.

A les 11.00 hores, missa en honor a Sant Josep amb l’assistència de les Falleres Majors de Torrent, les Cort d’honor i la Junta Local Fallera.

A les 14.30 hores, mascletada organitzada per l’Ajuntament de Torrent i la Junta Local Fallera.

A les 19.30 hores, les Falleres Majors de Torrent i la Junta Local Fallera de Torrent visitaran les falles amb ninots indultats per a retirar-los.

A les 21.00 hores, crema de la falla infantil de l’Ajuntament amb l’assistència de la Fallera Major infantil de Torrent i la Cort d’honor, les autoritats, la Junta Local Fallera i les comissions falleres de la ciutat.

A les 22.00 hores, crema de les falles infantils de les comissions falleres de la ciutat.

A les 23.30 hores, crema de la falla de l’Ajuntament amb l’assistència de la Fallera Major de Torrent, la Cort d’honor, les autoritats, la Junta Local Fallera, i les comissions falleres de la ciutat.

A les 00.00 hores, crema de les falles de les comissions falleres de la ciutat.

A la 01.00, crema de la falla que haja aconseguit el primer premi de la secció especial.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar