Accidentada mascletà d’any nou

mascleta 1 1 09 008.thumbnailEl dia 1 de gener a la ciutat de València, moltes persones fan l’esforç d’alçar-se del llit abans de migdia, i fins i tot algunes van a l’Albereda a vore la mascletà d’Any Nou. Enguany, l’experiment d’introduir elements napolitants, a més d’alguna errada en el dispar i un accident, van fer que no agradara tant com en ocasions anteriors. La pirotècnia Ricardo Zamorano no va triomfar esta vegada, en vista dels xiulits de part del públic.

mascleta 1 1 09 015.thumbnailLa primera impressió que va donar al públic només arribar al passeig de l’Albereda era que era molt més xicoteta que les seues predecessores (“coses de la crisi”, deien alguns), però la realitat és que dins del vell llit del riu Túria hi havia molta més artilleria aèria de l’habitual. Uns errors en l’inici de la mascletà, que van fer que s’aturara, i el pitjor, la caiguda d’una carcassa sobre el públic que va ferir onze persones, van fer que l’espectacle pirotècnic per a rebre el 2009 no deixara tan bon sabor de boca com és habitual els 1 de gener des de l’any 2000.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar