Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Bisbe Amigó guanya el premi I+G d’enguany

eugenis5El passat Dia dels Innocents, la Federació de Falles amb Especial Enginy i Gràcia (FFEIG) va entregar el seu quart premi I+G a la Falla Bisbe Amigó-Conca pel seu monument de 2008, realitzat per l’artista Manolo Martín Huguet. Este premi s’entrega al monument que, segons la federació esmentada, ha tingut els majors nivells d’enginy i gràcia dels plantats en les festes falleres de l’any. També van entregar-se els premis “Eugenis” a totes les comissions que van obtindre els primers permis d’enginy i gràcia en les Falles de 2008. El president de la FFEIG,  Ramón Lluch, va destacar el valor d’estes dos característiques al monument faller,  les quals defén l’organització que presidix des de la seua creació en 2004.