Sta. M. Micaela domina el concurs de dibuix de Botànic

Este és el dibuix guanyador en la categoria de 12 a 14 anys del concurs realitzat per l’Agrupació de Falles del Botànic el 16 de novembre del ja finiquitat 2008. El seu autor és Jorge Seguí Valero, xiquet que pertany a la comissió de Borrull–Dr. Peset Cervera, però la falla que més guardons ha aconseguit va ser Santa M. Micaela-Martí L’Humà, seguida per Quart-Túria.


Esta és la llista completa dels premiats aquell dia:

Categoria 0 a 5 anys

1º Iván Suárez Sesa (Sta. Maria Micaela)
2º Olga Sierra (Quart–Túria)
3º Raquel López Requeni (Quart–Túria)
4º Alicia Mangamal Garro (Gran Via F. Catòlic–J. Mena)

Categoria 6 a 8 anys

1º Lorena Torres de Osma (Sta. Maria Micaela)
2º Marta Julio Sesa (Sta. Maria Micaela)
3º Martín Sierra (Quart–Túria)

Categoria 9 a 11 anys

1º Francisco Civera Sirera (Quart–Túria)
2º Laura Moreno Domenech (Sta. Maria Micaela)
3º Laura Prades Barbens (Azcárraga)

Categoria 12 a 14 anys

1º Jorge Seguí Valero (Borrull–Dr. Peset Cervera)
2º Carla Oliver San Pedro (Sta. Maria Micaela)
3º Raúl Marco Puchol (Sta. Maria Micaela)

Categoria Adults

Premi únic: José Emilio Julio (Sta. Maria Micaela)

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar