Fallas para falleros y no falleros según Candreu

De moment, els fallers no pagaran a la SGAE

mozartRespirem tranquils. Informa El Mundo que l’alcaldessa de València, Rita Barberá, li ha cantat les quaranta al president de la SGAE, Teddy Bautista, i este no pujarà el canon de 42.000 euros que ja paga Junta Central Fallera per drets d’autor ni les comissions hauran de soltar diners per este concepte. La societat, famosa i impopular per fer més cars els CD gravables, els reproductors de MP3, els discos duros i molts productes més (encara que necessària la seua existència per als autors, tot cal dir-ho), va arribar a recomanar als fallers que posen música de Mozart perquè no se’ls reclamen drets, ja que este senyor no els cobra. ¿Imagineu un passacarrer amb música clàssica? ¿I les revetles de la setmana fallera ballant vals?