De moment, els fallers no pagaran a la SGAE

mozartRespirem tranquils. Informa El Mundo que l’alcaldessa de València, Rita Barberá, li ha cantat les quaranta al president de la SGAE, Teddy Bautista, i este no pujarà el canon de 42.000 euros que ja paga Junta Central Fallera per drets d’autor ni les comissions hauran de soltar diners per este concepte. La societat, famosa i impopular per fer més cars els CD gravables, els reproductors de MP3, els discos duros i molts productes més (encara que necessària la seua existència per als autors, tot cal dir-ho), va arribar a recomanar als fallers que posen música de Mozart perquè no se’ls reclamen drets, ja que este senyor no els cobra. ¿Imagineu un passacarrer amb música clàssica? ¿I les revetles de la setmana fallera ballant vals?

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar