¿Has leído "La cremà"?

De moment, els fallers no pagaran a la SGAE

Respirem tranquils. Informa [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE] que l’alcaldessa de València, Rita Barberá, li ha cantat les quaranta al president de la SGAE, Teddy Bautista, i este no pujarà el canon de 42.000 euros que ja paga Junta Central Fallera per drets d’autor ni les comissions hauran de soltar diners per este concepte. La societat, famosa i impopular per fer més cars els CD gravables, els reproductors de MP3, els discos duros i molts productes més (encara que necessària la seua existència per als autors, tot cal dir-ho), va arribar a [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE] perquè no se’ls reclamen drets, ja que este senyor no els cobra. ¿Imagineu un passacarrer amb música clàssica? ¿I les revetles de la setmana fallera ballant vals?