Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Proclamació de les falleres majors de La Mercé

fmmerceEl passat dissabte 15 de novembre, la Falla La Mercé de València va proclamar les seues falleres majors per a 2009, la xiqueta Patricia Jardel Naval i la senyoreta Amparo Salvador Trigo. El president de la comissió, Fernando Villalva Vela, les va rebre amb música de tabalet i dolçaina al casal de la comissió. En el mateix acte van descobrir-se els esbossos de les pròximes falles que plantaran estos fallers, la presentació oficial dels quals tindrà lloc junt a la resta de l’Associació de les Falles d’Especial, col·lectiu al qual pertany La Mercé. 

Altra comissió que exaltarà les seues falleres majors és Barraca-Columbretes. L’acte tindrà lloc a les onze del matí el dia 23 de novembre a l’Auditori d’Alboraia. En este cas es tracta d’una presentació i exaltació de la xiqueta Andrea Mena Huidobro i de la senyoreta Silvia Huidobro Herrero.