Fallas para falleros y no falleros según Candreu

‘El Turista Fallero’ va descobrir la portada de Paco López

tf09.thumbnailAhir divendres va presentar-se la portada del pròxim número de El Turista Fallero al casal de la Falla Mestre Gozalbo-Comte d’Altea. Paco López, autor de la imatge, acompanyat del director de la publicació, Sento Bayarri, va mostrar la portada davant d’un nombrós públic i dels mitjans de comunicació. Es tracta d’una pintura a l’estil clàssic realitzada en gouache amb una alegoria fallera, concretament un fantasmagòric i ple de flames personatge que recorda a aquell So Nelo que diverses vegades va plantar l’artista Regino Mas. El periodista i col·laborador de la publicació Joan Castelló va entrevistar Paco López, qui va declarar aleshores que la portada de la revista està basada en algun motiu de la falla que plantarà en Convent Jerusalem el pròxim any.