Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La iluminación?

Ramón y Cajal està que se n’ix

ryc00531No parle de l’insigne científic -que també se n’eixia, perquè guanyar el Nobel no és qualsevol cosa-, sinó de la Falla Ramón y Cajal de Torrent, que ha guanyat recentment el concurs de truites de creïlles de la Falla El Molí i el de playbacks organitzat per la Falla Ángel del Alcázar. ¡Estos fallers valen per a tot, igual per a cuinar que per a ballar!

Quant al concurs culinari, va celebrar-se a les onze del matí del 16 de novembre, gastant més de 40 quilos de creïlles i 156 ous les comissions que van participar. A la Falla Ramón y Cajal van seguir en els premis la Falla Toledo amb el segon guardó, y la Falla de La Plaça amb el tercer.

El concurs de playbacks, titulat “Ciutat de Torrent”, va celebrar-se al teatre Hogar Antoniano amb tres comissions participants. Va guanyar Ramón y Cajal amb el número La Bella i la Bestia, vuelve la magia, sent els segons la Falla Saragossa-Parc Central amb Pasión India, i els tercers Nicolás Andreu amb Superhéroes.