Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído El Coloso que resucitó?

La Parreta, contra la violència de gènere

escutparretaLa Falla La Parreta vol cremar en 2009 una cosa tan lamentable com és la violència de gènere. Els projectes els presentarà el dia 25 de novembre, que precisament és el Dia Internacional de l’Eliminació de la violència contra la Dona. A les 20.30 hores començarà l’acte amb la presentació de l’esbós de la falla infantil, que té per lema L’educació i participarà en secció 12a. Després es podrà vore el projecte de la falla gran, que amb lema XQ? denunciarà els maltractes contra les dones. Este últim monument entrarà en la secció 7a-A i a més participarà en el concurs de falles innovadores. A l’acte assistiran les falleres majors i presidents de la comissió i l’artista de les dues falles, Carlos Berlanga.