El 26 de setembre coneixerem els projectes de la FFSE

unafestapdf1Si estàs intrigat en saber què plantaran les comissions integrades en la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE), estigues tranquil perquè ¡ja queda poc! El divendres 26 de setembre es podran vore les maquetes i esbossos d’allò que plantaran en les Falles de 2009. El lloc serà de nou les Drassanes (plaça de Joan A. Benlliure, València). A banda de conéixer estos pròxims monuments fallers, els assistents podran gaudir de pirotècnia, música, col·loquis, activitats per a xiquets i molt més. Els actes ocuparan tot el cap de setmana fins al migdia del diumenge dia 28, i seran d’entrada gratuïta per a tot el món.

Este és el programa d’activitats:

Divendres 26

 • 20.30 h. Recepció de representants i presentació de les comissions de la FFSE (Na Jordana, Convent Jerusalem-M. Marzal, Alm. Cadarso-C. Altea, Exposició, Cuba-Literat Azorín, Pl. Pilar, Sueca-Literat Azorín, L’Antiga, Regne de València-D. Calàbria i Nou Campanar). Presenta Empar Martín (RTVV).
 • 20.45 h. Inauguració de l’exposició dels projectes 2009.
 • 21.30 h. Vi d’honor amb l’actuació de la Jazz Band Valencia Hot Five.
 • 23.00 h. Manifestació pirotècnica. A continuació, actuació del grup Tres Fan Ball.

Dissabte 27

 • 12.00 h. Concurs de dibuix infantil amb el tema “pinta les maquetes d’especial”.
 • 13.00 h. Cata de vins.
 • 14.00 h. Mini-mascletà de la pirotècnia Turís.
 • 19.00 h. Col·loqui sobre “Especialíssim.es 2009”. Modera Manuel Andrés Zarapico.
 • 20.00 h. Un record de la festa: signament d’esbossos.
 • 21.00 h. Sopar de germanor de la FFSE amb una truita gegant.
 • 23.00 h. Actuació de l’orquestra El Picú.

Diumenge 28

 • 11.00 h. Despertà infantil. Després, festajoc (festival infantil i conta-contes, amb el Babalà Club).
 • 14.00 h. Cloenda, amb mascletà i terratrèmol aeri a càrrec de Fuegos Artificiales El Traca.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar