Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído Ninots indultats?

El Concurs de Teatre Infantil de JCF comença amb una obra ferroviària

elvagodelssomisEn la presentació del XXVI Concurs de Teatre Infantil i del XXXV Concurs de Teatre en Llengua Valenciana de Junta Central Fallera, celebrada el passat 16 de setembre al Corte Inglés del carrer Colón, es va anunciar el calendari d’obres que es representaran, i també el nou escenari, el qual serà enguany la Sala Flumen (C/ Gregorio Gea, 15, València).

En la modalitat infantil participaran 21 comissions, de les quals nou actuaran en base a obres inèdites. Precisament una d’elles és la que inaugurarà el concurs, El vagó dels somnis, escrita per Emi Beneyto i que portarà a escena la Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà el dia 27 de setembre a les sis de la vesprada. Esperem que els xiquets no es posen en vaga com els conductors del metro, i efectivament el públic puga gaudir de l’obra al teatre.