Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Igualada signa amb ‘Almirant’

Firma del contracte de Xavier Igualada amb Alm. Cadarso per a la falla infantil de 2009El 13 de setembre, l’artista Xavier Igualada va firmar el contracte amb la comissió d’Almirall Cadarso-Comte d’Altea per a la realització de la falla infantil d’eixa demarcació. El monument tindrà el lema Creativititat i ha sigut dissenyat per Ramon Pla amb múltiples colors i línies senzilles, trencant l’estil dels últims anys en la comissió. Els fallers han reconegut un major esforç pressupostari amb les falles de 2009, amb el qual esperen aconseguir bons premis en la categoria especial. L’esbós i les maquetes dels dos cadafals es podran vore en la festa que la Federació de Falles de la Secció Especial celebrarà a final d’este mes, i de la qual es donaran més detalls en una roda de premsa que se celebrarà esta nit.

Per altra banda, una altra falla de l’Eixample de València, Cuba-Literat Azorín, va elegir el mateix dia 13 a María Fernández Nieto com a fallera major infantil de 2009, en una junta general extraordinària.