L’Agrupació Camins al Grau es presenta oficialment

Dins del complicat món organitzacional que són les Falles, es va presentar el 10 de juliol de 2008 la nova Agrupació de Falles Camins al Grau. L’afinitat d’idees, la proximitat entre elles i les inquietuds comunes són algunes de les raons que han fet que catorze comissions abandonara el nombrós col·lectiu que era l’Agrupació del Marítim, i en crearen un de nou.

Les falles fundadores d’esta nova agrupació són: Lo Rat Penat, Mestre Valls-Marí Albesa, Ramir de Maeztu-Els Lleons, Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, Dr. Manuel Candela-Avda. Port, Illes Canàries-Trafalgar, Ferros-Juan Bautista Perales, Illes Canàries-Dama d’Elx, Indústria-Sants Just i Pastor, Ramir de Maeztu-Humanista Furió, Arts i Oficis-Actor Llorens, Rodríguez de Cepeda-Lorenzo Palmireno, Fuencaliente-Lebón, Prolongació Albereda-Avinguda de França i Pintor Maella-Avinguda de França. Està previst que altra comissió del sector Camins al Grau s’afegisca a esta llista per setembre, mes en el qual, per cert, Junta Central Fallera hauria de registrar oficialment l’existència d’esta nova associació de falles.

En la presentació de la nova Agrupació Camins Al Grau, Marcos Soriano, president de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, va declarar als Jardins del Palau de la Música que les comissions esmentades van decidir formar-la després d’un període de reflexió. També va dir-se en l’acte que la decisió l’han presa apostant per la construcció dins de la festa, i no per la destrucció.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar