Refredat d’estiu de Fallas.com

virusUna cosa així va sofrir ahir la web oficial de Junta Central Fallera, ja que li va atacar un virus (o més bé, un bon grapat) que la va deixar fora de combat. Més que virus pròpiament dit, es tractava de diversos troians (programes que entren amagats als ordinadors i que permeten prendre el control de la màquina a persones molt punyeteres) gràcies als quals van danyar-se les bases de dades de Fallas.com i fins i tot van intentar accedir a les còpies de seguretat.

Els serveis mèdics (perdó, tècnics) de Hooping.net, empresa que allotja la web, van haver de fer hores extres per a posar-li vacunes al pacient i reanimar-lo- Finalment, la pàgina de J.C.F. ha tornat a trobar-se bé, però han quedat seqüeles com la pèrdua de memòria, és a dir, que ha oblidat notícies i altres informacions. Els infermers i infermeres de la Delegació de Mitjans de Comunicació estan cuidant el pacient per tal es recupere del tot, cosa que esperem que siga prompte. Els graciosos dels troians ja podien haver-se’ls ficat per altre costat que no dic per si esteu llegint esta notícia en horari infantil.

4 ideas sobre “Refredat d’estiu de Fallas.com”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar