A Nou Campanar li tanquen el taller de la falla 2


¿A esta comissió li han fet vodú? Segons informa [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE], l’artista faller Julio Monterrubio, qui està construint la falla de Pedriatra J. Comín-Serra Calderona, va comunicar ahir als seus treballadors que tancarà el seu taller de Carcaixent. De moment són pocs els detalls al respecte d’esta decisió, però de moment allò pot significar que el monument de Nou Campanar queda incabat, a menys que un altre artista reprenga el treball sabent la inadequada situació econòmica de la comissió per a pagar un cadafal de tant pressupost. Potser, fins i tot, que este mala perspectiva de les arques de Nou Campanar haja arrossegat les finances de Monterrubio. Recordem que Juan Armiñana, qui aportava una bona quantitat de diners per a la falla, ha deixat de fer-ho, i a més van donar-se de baixa més de 50 fallers quan Julio Torras va ser nomenat president. Tal com van les coses, ja es comenta que la militància  de la falla gran en la secció especial no està garantida (la infantil ja va retirar-se de la màxima categoria per a 2009).


2 ideas sobre “A Nou Campanar li tanquen el taller de la falla

  • malaltdefalles

    No crec que a Pediatra Jorge Comín – Serra Calderona li tanquel el taller. Qui li ha tancat el taller a la comissió ha estat el seu ex-president Juan Armiñana. No ens enganyem.

    Monterrubio tanca la paradeta perquè el senyor ex-president no ha estat capaç de complir el seu compromís de finançar el monument 2009.

  • Kolpeper

    Esta claro que la comisión ha entrado en barrena; este suceso puede suponerle la “puntilla” y la confirmación de que la falla era una operación de marketing para vender pisos.

Los comentarios están cerrados.