A Nou Campanar li tanquen el taller de la falla

¿A esta comissió li han fet vodú? Segons informa [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE], l’artista faller Julio Monterrubio, qui està construint la falla de Pedriatra J. Comín-Serra Calderona, va comunicar ahir als seus treballadors que tancarà el seu taller de Carcaixent. De moment són pocs els detalls al respecte d’esta decisió, però de moment allò pot significar que el monument de Nou Campanar queda incabat, a menys que un altre artista reprenga el treball sabent la inadequada situació econòmica de la comissió per a pagar un cadafal de tant pressupost. Potser, fins i tot, que este mala perspectiva de les arques de Nou Campanar haja arrossegat les finances de Monterrubio. Recordem que Juan Armiñana, qui aportava una bona quantitat de diners per a la falla, ha deixat de fer-ho, i a més van donar-se de baixa més de 50 fallers quan Julio Torras va ser nomenat president. Tal com van les coses, ja es comenta que la militància  de la falla gran en la secció especial no està garantida (la infantil ja va retirar-se de la màxima categoria per a 2009).

2 ideas sobre “A Nou Campanar li tanquen el taller de la falla”

Los comentarios están cerrados.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar