Festa de la Creu a la Falla l’Amistat (Alfafar)

Creu de Maig de la Falla l\'Amistat (Alfafar) 2008La Falla l’Amistat d’Alfafar va passar-s’ho de meravella amb la Festa de la Creu de Maig el passat dia 3 de l’esmentat mes. Els xiquets van tenir castells inflables i altres jocs per a passar l’estona mentre els majors anaven construint la creu. Pel migdia es va preparar un dinar per a tots els fallers, i la festa es va allargar fins la nit, quan després del sopar van ballar tots al ritme d’una discoteca mòbil.

Durant el mencionat sopar es van comunicar els noms de les falleres majors de la comissió per a 2009, Cristina Jiménez Gil i la xiqueta Aicha Neddam Gómez, i del president infantil, Guillermo Aliaga Gil.

Parlant de falleres majors, també la Falla Padre Santonja-Cardenal Benlloch ha triat representants per l’exercici actual, en este cas infantils: Carla Vidal Manuel i Lluís Francesc Fredes Villaescusa són els noms de la fallera major infantil i del president infantil, respectivament. Per la seua banda, Regne de València-Duc de Calàbria, comissió presidida per Vicente Hércules Codes, té com a fallera major per a 2009 a Gracia Sanchís Plasencia i com a fallera major infantil a Irene Cases Villanueva. El president infantil és Borja Llamas Martínez.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar