Fallas para falleros y no falleros según Candreu
¿Ya has leído La falla de La Margot?

Julio Torras presidix Nou Campanar

Escut Nou CampanarEn una junta extraordinària de la comissió de Pediatra Comín-Serra Calderona celebrada el passat divendres, va ser elegit Julio Torras com a president després que presentara la seua candidatura eixe mateix dia. També va acordar-se donar a Juan Armiñana el títol de president honorífic. El nou president i anteriorment vice-president va declarar a Actualidad Fallera que la falla continuarà en secció especial i que el projecte de 2009, del quan ja té la meitat construïda Julio Monterrubio, no sofrirà cap variació.

Un altre president que s’ha triat últimament és José Miguel Villén Carrión en la Falla Azcárraga-Ferran el Catòlic. Villén va dir que desitjava una falla de tots i per a tots.