¿Has leído "Aquellas primeras fallas"?

Els millors llibrets, a Gandia

III Mostra de Llibrets de Falles de GandiaEl dissabte 3 de maig de 2008 tindrà lloc al Museu Faller de Gandia (carrer Sant Martí de Porres, s/n) la III Mostra de Llibrets de Falles de la Comunitat Valenciana. Allí es podran vore els millors llibrets de falles i fogueres de 2008, hagen sigut publicats en paper o en suport àudiovisual o informàtic. Els responsables dels llibrets explicaran les seues publicacions als visitants, i podran fer presentacions dels mateixos mitjançant projeccions o altres mitjans. Per altra banda , també participaran en l’aplec les revistes de falles i publicacions relacionades amb esta festa.

Els objectius de la Mostra de Llibrets són, bàsicament, exposar i vendre els llibrets participants, fomentar l’activitat cultural entre comissiones falleres i foguerers, donar publicitat a les obres exposades i constituir un punt de trobada per a les comissions de tota la Comunitat Valenciana. Els visitants podran accedir al recinte per la vesprada, una vegada acabat l’horari professional.

El programa previst per és el següent:

Matí

 • Arribada dels participants. Inauguració.
 • Començament de la Mostra.
 • Pausa-café.
 • Continuació de la Mostra.
 • Xerrada sobre la necessitat de registrar els llibrets (ISBN, dipòsit legal).
 • Fi de la jornada.
 • Dinar al Museu

Vesprada

 • Presentació multimèdia dels llibrets.
 • Visita al Museu Faller de Gandia.
 • Taula rodona sobre “Noves tendències gràfiques i estètiques als llibrets de falla”.
 • Fi de la jornada.
 • Actuació musical de cant d’estil i danses valencianes.

Organitzen la Mostra l’Associació Cultural Premi Iaraní, la Federació de Falles de Gandia, l’Ajuntament de Gandia i l’Associació d’Estudis Fallers.