Els millors llibrets, a Gandia

III Mostra de Llibrets de Falles de GandiaEl dissabte 3 de maig de 2008 tindrà lloc al Museu Faller de Gandia (carrer Sant Martí de Porres, s/n) la III Mostra de Llibrets de Falles de la Comunitat Valenciana. Allí es podran vore els millors llibrets de falles i fogueres de 2008, hagen sigut publicats en paper o en suport àudiovisual o informàtic. Els responsables dels llibrets explicaran les seues publicacions als visitants, i podran fer presentacions dels mateixos mitjançant projeccions o altres mitjans. Per altra banda , també participaran en l’aplec les revistes de falles i publicacions relacionades amb esta festa.

Els objectius de la Mostra de Llibrets són, bàsicament, exposar i vendre els llibrets participants, fomentar l’activitat cultural entre comissiones falleres i foguerers, donar publicitat a les obres exposades i constituir un punt de trobada per a les comissions de tota la Comunitat Valenciana. Els visitants podran accedir al recinte per la vesprada, una vegada acabat l’horari professional.

El programa previst per és el següent:

Matí

 • Arribada dels participants. Inauguració.
 • Començament de la Mostra.
 • Pausa-café.
 • Continuació de la Mostra.
 • Xerrada sobre la necessitat de registrar els llibrets (ISBN, dipòsit legal).
 • Fi de la jornada.
 • Dinar al Museu

Vesprada

 • Presentació multimèdia dels llibrets.
 • Visita al Museu Faller de Gandia.
 • Taula rodona sobre “Noves tendències gràfiques i estètiques als llibrets de falla”.
 • Fi de la jornada.
 • Actuació musical de cant d’estil i danses valencianes.

Organitzen la Mostra l’Associació Cultural Premi Iaraní, la Federació de Falles de Gandia, l’Ajuntament de Gandia i l’Associació d’Estudis Fallers.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar