Armiñana se’n va de Nou Campanar

Escut de la Falla Nou CampanarSembla que són temps de canvis en la Falla Nou Campanar. Primer es va retallar els diners per als pròxims monuments, i ara, segons informa Levante-EMV, Juan Armiñana abandona la presidència de la comissió i segurament també se’n donarà de baixa com a faller. La seua renúncia va fer-se efectiva després d’una assemblea extraordinària celebrada ahir per la nit, a la qual van assistir uns 60 fallers. Segons les seues declaracions al diari, deixa per motius personals i amb gran dolor la falla que va fundar fa sis anys i que ha presidit durant este temps. Julio Torras, vice-president (encara que segons Ciberfallas, també ha dimitit del càrrec però continua com a faller) i cap visible de la comissió la majoria de les vegades, ha anunciat que per al pròxim divendres hi haurà una assemblea on es triarà un nou president, i amb ella una nova junta directiva.

Nou Campanar és una comissió que sempre ha que ha dotar que parlar, ja siga per a rebre crítiques o alabances. Els als pressupostos dels seus monuments des que va entrar a la secció especial van motivar, per un costat, que es comentara que havia trencat l’emoció de la lluita pel primer premi, i per altre, que es diguera que gràcies a esta comissió es van construir les millors falles de la història.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar