Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Finalitzat el traspàs de continguts des de Telépolis

Recentment he acabat de copiar els continguts divulgatius i d’humor a esta nova web, i els he el·liminat de la pàgina de Telepolis. En esta última quedarà la informació bàsica de les falles de 2001 a 2008 que jo he el·laborat, i alguna secció més. En pocs dies desapareixerà la secció d’Actualitat de l’antiga web, i deixarà d’actualitzar-se. El fòrum continuarà actiu de moment, però no descarte tancar-lo.

Als antics continguts de Telepolis vaig afegir ahir una nova ressenya de llibre: la de Paellofília, un original volum de receptes de paelles editat per la Falla Arrancapins. En breu n’hi haurà més. Està escrita en valencià, i és que a partir d’ara hi haurà més presència d’este idioma en el Distrito Fallas, encara que no serà 100% perquè considere important el seu caràcter divulgatiu per a gent que no coneix la nostra festa.