Premis de les Lletres Falleres en tràiler

Premis de les Lletres FalleresJa estan prop els Premis de les Lletres Falleres de 2014, i per a recordar-nos què són exactament, els organitzadors han gravat uns divertits vídeos que ens expliquen de què va la cosa. ¡Silenci, i acció!

Hui s’han presentat a Cullera l’edició 2014 d’estos guardons, els quals es van crear per a premiar diversos aspectes dels llibrets com la maquetació, els versos satírics, la coherència i els articles, fomentant en tot cas que estiguen escrits en valencià.  I per a anunciar-los en la xarxa d’una manera simpàtica, han gravat els següents vídeos, dels quals els dos primers són més curts però també més impactants, i el tercer és més complet quan a informació. En este últim han participat persones conegudes com les periodistes Alejandro García, Amàlia Garrigós, Clara Castelló i Montse Català; el dibuixant Antonio Ortiz “Ortifus”; els actors Carlos Galiana i Immaculada Guerrero; el president de la Falla Na Jordana, Pere Borrego; i Xavier Serra, el “Malalt de Falles”.

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar