Premis de les Lletres Falleres en tràiler

Premis de les Lletres FalleresJa estan prop els Premis de les Lletres Falleres de 2014, i per a recordar-nos què són exactament, els organitzadors han gravat uns divertits vídeos que ens expliquen de què va la cosa. ¡Silenci, i acció!

Hui s’han presentat a Cullera l’edició 2014 d’estos guardons, els quals es van crear per a premiar diversos aspectes dels llibrets com la maquetació, els versos satírics, la coherència i els articles, fomentant en tot cas que estiguen escrits en valencià.  I per a anunciar-los en la xarxa d’una manera simpàtica, han gravat els següents vídeos, dels quals els dos primers són més curts però també més impactants, i el tercer és més complet quan a informació. En este últim han participat persones conegudes com les periodistes Alejandro García, Amàlia Garrigós, Clara Castelló i Montse Català; el dibuixant Antonio Ortiz “Ortifus”; els actors Carlos Galiana i Immaculada Guerrero; el president de la Falla Na Jordana, Pere Borrego; i Xavier Serra, el “Malalt de Falles”.