Les Torres dels Serrans donen per a un llibret

¡I per a més! Però en este cas parlem del llibret de la Falla Francesc Climent-Uruguai, que està dedicat enguany a les Torres dels Serrans, eixe emblemàtic al qual li han donat tanta llanda els invasors per haver sigut una porta de València, i ara cada any ha de “suportar” als seus peus els fallers quan arriba la Crida. L’acte tindrà lloc al casal de la comissió (carrer Francesc Climent, 13, València) a les 20.00 hores. I el 15 de febrer, el de la Falla Jacint Labaila, al número 6 d’este carrer, a les 20.30 hores.

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar