¿Has leído "La iluminación"?

Vota perquè lleven el 21% a les Falles

Donant una volta per l’Exposició del Ninot, es nota que als artistes fallers els fa poca gràcia l‘IVA del 21% a les falles, ¿veritat? Doncs a la revista Actualidad Fallera tampoc, i per això està recollint firmes per a una petició a Hisenda per tal que el suprimisca pel greu perjudici que suposa a la festa fallera. Si estàs d’acord amb la causa, ¡endavant!

No 21% IVA, Exposició del Ninot 2013El fort augment de l’IVA a la cultura i als monuments fallers en particular, que ha passat del 8% al 21%, ha suposat un problema financer tant a comissions falleres com als propis artistes. Tant, que alguns veuen en eixa càrrega impositiva un problema per a la supervivència de la festa, la qual suposa, per altra banda, un motor econòmic per a moltes zones de la Comunitat Valenciana. No obstant, el govern central ha denegat la petició de l’Ajuntament de València a rebaixar este impost indirecte al monument faller, almenys “mentre dure la crisi”.

De tota manera, la lluita continua i qualsevol pot demostrar el seu suport a la causa firmant virtualment una carta per al delegat del govern a la Comunitat Valenciana, gràcies a la iniciativa d’Actualidad Fallera. Per a fer-ho, entra en esta pàgina.

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar