Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Llibrets i indumentària en Indústria

Unes exposicions sobre el llibret  de la comissió i sobre indumentària valencian, a banda d’un parell de col·loquis al voltant d’este últim tema, són els actes dels primers dies de la setmana cultural de la Falla Indústria-Sants Just i Pastor. Seran els dies dijous 14 i divendres 15 de febrer (o siga, d’ací a res) quan tinguen lloc eixes activitats.

Indumentària valencianaEfectivamente, el 14 de febrer a les 19.00 hores s’inauguraran les exposicions “El llibret, la nostra història” i altra d’indumentària valenciana que romandrà oberta fins al dia 17 de febrer. A les 20.00 hores tindrà lloc la xarrada sobre indumentària de la mà de José Polit, encarregat de Hilos de Seda. Al dia següent, a les 20.00 hores també, Raúl Mora, responsable de l’àrea del vestit regional de Rafael Catalá, parlarà de teixits valencians.