Llibrets i indumentària en Indústria

Unes exposicions sobre el llibret  de la comissió i sobre indumentària valencian, a banda d’un parell de col·loquis al voltant d’este últim tema, són els actes dels primers dies de la setmana cultural de la Falla Indústria-Sants Just i Pastor. Seran els dies dijous 14 i divendres 15 de febrer (o siga, d’ací a res) quan tinguen lloc eixes activitats.

Indumentària valencianaEfectivamente, el 14 de febrer a les 19.00 hores s’inauguraran les exposicions “El llibret, la nostra història” i altra d’indumentària valenciana que romandrà oberta fins al dia 17 de febrer. A les 20.00 hores tindrà lloc la xarrada sobre indumentària de la mà de José Polit, encarregat de Hilos de Seda. Al dia següent, a les 20.00 hores també, Raúl Mora, responsable de l’àrea del vestit regional de Rafael Catalá, parlarà de teixits valencians.

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar