Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Al final, Benifaió té fallera major

Com en les pel·lícules, al final ve algú i soluciona el problema. En este cas ha sigut Emi Martínez Ruiz, i el problema, que cap xica volia ser fallera major de Benifaió. Ella, fallera major de la Falla Artur Mas de 2012, va pensar que el poble no podia estar sense la seua representant fallera, i allà valenta que es presenta al càrrec. Música i crèdits en este final feliç…

Nombramiento fallera mayor de Benifaió 2013

Mal es pintava la cosa a Benifaió per a tenir fallera major en 2013, ja que dins del període normal de candidatures al càrrec, cap xica va presentar-se a l’elecció. Però quan estava assumit, i a poc més d’un mes de la setmana fallera, va presentar-se Emi Martínez. Ella, fallera major de la seua comissió en 2012 i membre de la Junta Local Fallera, va rebre ahir en la seua pròpia casa a la presidenta nata d’este organisme, Amparo Arcís Martínez, la fallera major de Benifaió eixint, representants de l’ajuntament, i presidents i falleres majors de les cinc comissions de la localitat, per a fer oficial el seu càrrec. Allí va rebre el seu pergamí que li acredita com a fallera major de Benifaió 2013, la banda i la joia, ja que no tindrà acte d’exaltació oficial.