Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Balls obriran les jornades culturals d’Indústria

Inauguració completeta tindran les jornades culturals de la Falla Indústria-Sants Just i Pastor demà, les quals commemoraran que és una comissió fallera que fa 40 anys que va fundar-se, allà pels anys setanta. Això sí, es conserva molt bé i no se li noten potes de gall ni res.

Inauguració jornades culturals Falla IndústriaEfectivamente, demà 9 de febrer a les 18.00 hores i a l’Ateneu Marítim de València (carrer de la Reina, número 60), es presentaran les jornades culturals de la Falla Indústria, les quals tindran lloc els dies 9, 14, 15, 23 i 24 de febrer, i 3, 9 i 10 de març. Després, el grup de ball de la comissió posarà en escena dues peces de música valenciana, i s’entregaran les insígnies de Junta Central Fallera i els distintius de plata de la comissió.

Una foto de família, un tercer ball regional i l’himne regional tancaran la vesprada, encara que per la nit hi haurà sopar d’aixella al casal de la falla.