Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Jocs fallers de Dénia, ‘finito’

Tot s’acaba, i més ràpid encara si és bo, com el gelat de xocolata. Això ha passat amb els jocs fallers de Dénia, que van tancar-se dimecres passat després d’un mes en marxa. En les finals dels jocs fallers van estar les falleres majors de la ciutat, Marta Tabernero i Rocío Patricio, junt a les seues cort d’honor i membres de la Junta Local amb el seu president, Jaume Bertomeu, al cap.

Final dels Jocs Fallers de Dénia 2013

La cafeteria Llunàtics va ser on va tenir lloc la cloenda dels jocs fallers de Dénia, en els quals la Falla Saladar va guanyar al Cinquet; Baix la Mar, al CAU; Oeste a dards i dòmino; París Pedrera va guanyar en futbolí; Camp Roig va ser la campiona en brisca i pòquer; Campaments en parxís i xinxó; Centro va guanyar al Mig, i Diana al 600.