Fallas para falleros y no falleros según Candreu

Les falles de Fresquet les acabarà el taller

¡Buff! Respiren les huit comissions amb les falles “empantades” per Jordi Fresquet, perquè els treballadors del seu taller han dit que acabaran els seus monuments. Per això, al final l’ajuda del Gremi d’Artistes Faller no serà necessària en ese problema, ja que queda a casa. Ara esperem que els problemes de salut de l’artista no siguen res.

Falla Arxiduc Carles-Xiva 2006, de Jordi FresquetEls treballadors del taller de Jordi Fresquet han decidit continuar per sí mateixos la construcció de les falles que l’artista, inesperadament i per motius de salut, ha decidit no continuar. Així se soluciona este greu problema per als fallers a un mes de la plantà.

Dilluns va haver-hi una reunió entre les comissions amb les falles incompletes i el Gremi d’Artistes Fallers per a trobar una solució, però finalment no va fer falta la intervenció d’este col·lectiu. Això informa l’edició digital de Las Provincias.