Les falles de Fresquet les acabarà el taller

¡Buff! Respiren les huit comissions amb les falles “empantades” per Jordi Fresquet, perquè els treballadors del seu taller han dit que acabaran els seus monuments. Per això, al final l’ajuda del Gremi d’Artistes Faller no serà necessària en ese problema, ja que queda a casa. Ara esperem que els problemes de salut de l’artista no siguen res.

Falla Arxiduc Carles-Xiva 2006, de Jordi FresquetEls treballadors del taller de Jordi Fresquet han decidit continuar per sí mateixos la construcció de les falles que l’artista, inesperadament i per motius de salut, ha decidit no continuar. Així se soluciona este greu problema per als fallers a un mes de la plantà.

Dilluns va haver-hi una reunió entre les comissions amb les falles incompletes i el Gremi d’Artistes Fallers per a trobar una solució, però finalment no va fer falta la intervenció d’este col·lectiu. Això informa l’edició digital de [Enlace bloqueado por la Tasa española AEDE].

 

No te importará que usemos cookies en esta web, ¿verdad? Si sigues navegando, entendemos que no. Más información

Las cookies son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información de tu navegación. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas sólo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados, estadísticas y gestionar la posible publicidad, sin enviar ningún tipo de información personal. Si continuas navegando en la web sin cancelar su uso en tu navegador, entendemos que no te importa (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar