¿Has leído "Los museos falleros"?

Demà obri l’Exposició del Ninot

Encara que semble que està oberta fa dies per la quantitat de fotos que circulen d’ella, l’Exposició del Ninot obrirà a les dotze de demà a la carpa de Nuevo Centro. Quasi 700 figures, la meitat gran i la meitat infantils, t’esperen, amb la novetat que moltes d’elles venen indignades pel 21% d’IVA que les han clavat Rajoy & friends. I en breu, l’habitual selecció dels ninots més divertits en esta web, per tal que l’internauta no es marege amb tanta figura i, sobretot, es divertisca.

Exposició del Ninot 2013La carpa instal·lada en l’explanada de Nuevo Centro obrirà les seues portes oficialment a les dotze del matí de demà dissabte. Allí esperen Rajoy, Merkel, la inevitable Rita Barberà (que apareix vàries vegades en cada Exposició del Ninot des de fa anys), la reina Sofía i moltes altres personalitats conegudes o no que són part de les falles que es plantaran, i també una visió satírica del moment en què vivim. En el mateix acte es presentarà el Llibre Oficial Faller de Junta Central Fallera, i posteriorment es dispararà una mascletà.

¿Que on està i com anar? Este mapa pot ajudar-te:

 


Ver mapa més gran

 

No te importará que usemos cookies, ¿verdad? Pues cierra este cuadro molesto y a disfrutar de la web. Más información

Nuestras cookies no se comen, son unos ficheritos que se almacenan en tu ordenador con información sobre tu navegación por Internet. Las usan prácticamente todas las webs, pero ahora los políticos nos obligan a informarte de que las utilizamos y, por tanto, a molestarte con un mensaje al entrar a esta. Distrito Fallas solo utiliza cookies para reconocer a usuarios registrados y realizar estadísticas de visitas. Esperamos que no te importe que las usemos y que navegues con tranquilidad (y no debería importante, porque ni te vamos a espiar ni a vender nada).

Cerrar